Loading... Loading...

La nostra història

1996 fue quien presenció el momento

Vam emprendre el repte de fer un pas cap endavant, iniciar un projecte amb bon peu: una aposta en el mercat de l’mobiliari d’oficina./span>

Obrir les portes de GAPSA per primera vegada, només va ser el començament

Recordo la plantilla. Un equip entusiasta format per catorze membres, il·lusionats per veure com les aspiracions de diferenciar a GAPSA d’altres fabricants nacionals de mobiliari d’oficina, s’anaven fent realitat.

¿La nostra estratègia?

Especialitzar-nos en una única línia de negoci: ser el fabricant de l’armari metàl·lic de persiana més competitiu de mercat. L’obstinació, l’esforç i la tasca sacrificada d’un equip compromès, van ser factors clau del nostre èxit: llançar un producte de qualitat, veure néixer i créixer una participació de mercat molt significativa i aconseguir posicionar-nos en el sector fins a aconseguir un lideratge a nivell europeu , que hem conservat al llarg de tots aquests anys i de el qual seguim gaudint actualment.

Avui Gapsa es tradueix en experiència, evolució i millora contínua

A la nostra seu ubicada a Castellar de Vallès (Barcelona), comptem amb una infraestructura de 10.000 m2 impregnats de el mateix esperit de treball, millora i superació de fa vint anys.

Dins de les nostres instal·lacions desenvolupem tota l’activitat productiva, fabriquem l’armari de persiana sotmetent a rigorosos controls de qualitat de la mà d’una plantilla de treballadors que s’ha anat multiplicant. Hem aconseguit fidelitzar una cartera composta per més de 3.600 clients actius, que actuen com a distribuïdors del nostre producte. Hem obert mercat en 40 països aconseguint que un 85% de les nostres vendes es deguin a l’exportació distribuïda per tota la geografia mundial.

 

En línia amb la nostra filosofia de millora contínua, en Gapsa, tenim clar que el client és el primer i superar les seves expectatives, també és la nostra satisfacció.

 

Sr. Enrique González Becerra

Director General